Menu

Tuinbouwcomputers

Als tuinder kunt u vandaag de dag bijna niet meer zonder tuinbouwcomputer om uw productie te optimaliseren en de kwaliteit van het product te garanderen naar de afnemers.

Hortimax is al jarenlang een betrouwbare VCA gecertificeerde leverancier van tuinbouwcomputers.
Deze computers stellen ondernemers in de tuinbouw in staat met minimale inspanning een ideaal klimaat te creëren in hun kas, zowel boven- als ondergronds. Wij zijn trotse partner van Hortimax en installeren hun tuinbouwcomputers.
Wij kunnen de volgende systemen voor u installeren en onderhouden:

Clima-klimaat computers

Een compleet systeem waarmee eenvoudig het verwarmen en ventileren van de kas geregeld kan worden. Daarnaast kan het systeem gebruikt worden voor de bediening van de schermen.

Hortimax Clima

HortiMax Aqua

Hiermee reguleert u de watergifte, de meststoffendosering, het watergehalte in de mat, de drain en zelfs het hergebruik van het drain water.

Hortimax Aqua

MultiMa

Dit alles in één systeem neemt u veel werk uit handen en combineert verschillende systemen. Dit totaal pakket regelt voor u het klimaat, water en energiebeheer.

 Hortimax Multima

HortiMax Synopta

Bij een uitgebreide tuinbouwcomputer hoort een overzichtelijke, eenvoudige bediening.
HortiMax biedt u die in de vorm van het bedieningssysteem Synopta. Hiermee hebt u met 1 druk op de knop alle gewenste instellingen, overzichten en grafieken in beeld.

Hortimax Synopta

Wilt u meer informatie of weten welk systeem het best bij uw bedrijf past? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

©2024 P. v.d. Hoeven Electro B.V. - By Zencule